Frederique Vlamings Fotografie
Referenties
“Een hele bijzondere ervaring…. na de fotosessie vroeg ik m’n kinderen, en wat vonden jullie ervan? Nou, super leuk! Wanneer gaan we weer! Frederique wist in no–time mijn kinderen te laten ontspannen! Dit zie je zeker terug in het resultaat want we hebben samen met luid applaus, de foto’s bekeken! Echt prachtige foto’s van vakvrouw, en een fantastische samenwerking & medewerking met Frederique zelf! Nogmaals bedankt voor alles!“
Muriel de Wolf, Leiden


Ik had Frederique Vlamings gekozen (tip van een vriendin) omdat de foto's op haar website ongelofelijk veel beter waren dan van de andere adressen die ik had. Als je foto's laat maken, dan wil je gewoon dat ze ECHT goed zijn. En ik ben niet teleurgesteld! In een mum van tijd schiet Frederique echt prachtige foto's. Wij kwamen een beetje aangeslagen binnen omdat we net gehoord hadden dat mijn dochter was uitgeloot voor haar favoriete middelbare school. Frederique heeft ons (mijn twee dochters en mijzelf) op ons gemak gesteld, zodat zelfs deze dochter er stralend op staat. Een prestatie! Het is een super mooie serie geworden, 3 hangen in onze woonkamer en ik krijg veel complimenten!
Frederique Nienhuys-Lopes Cardozo, Amstelveen


We zijn erg blij dat we Frederique hebben gevonden, de foto's van onze dochter Liv zijn ontzettend mooi. Het is of je haar ziel door haar ogen ziet, ontroerend gewoon! Liv was gelijk bij haar op d'r gemak en wij ook en dat heeft alles te maken met de persoon die Frederique is. We hebben nu al besloten dat als Liv weer wat ouder is bij Frederique langs te komen!!
Jeanette en Rene, Schoonhoven


Buiten dat Frederique de enige kinderfotografe was die ik kon vinden met een feilloos gevoel voor het maken van artistieke kinderportretten beschikt zij ook over een bijzondere gave mbt het omgaan met kinderen. Onze dochter Olivia (die op z'n zachts gezegd bovengemiddeld verlegen is) kwam binnen als een bang vogeltje verscholen achter onze benen. Na een half uurtje spelen in de speelkamer met Frederique ging ze tot onze verbazing met een lach op haar gezicht en een mond vol praatjes mee met de studio in. Hetgeen resulteerde in werkelijk oogverblindende intense en pure portretten. Wat zijn wij ongelooflijk blij met deze investering en wat zal onze dochter ons later ongetwijfeld dankbaar zijn dat we haar op deze speciale wijze hebben laten vastleggen. Mijn oprechte complimenten aan jou Frederique! Je bent wat ons betreft een zeer getalenteerde vakvrouw!
Groet, Jan en Bernadette, Breda


Frederique, ontzettend bedankt voor de fotoshoot en het fantastische eindresultaat. Het was leuk om te zien dat de kinderen zich bij jou binnen no-time helemaal op hun gemak voelden. Dit zien we, samen met jouw passie, geduld en artistieke kwaliteiten, terug in de portretten. Je hebt onze meisjes vastgelegd zoals ze zijn en zoals wij ze graag zien. Prachtig!
Niels en Marloes, Nijmegen


In 1 woord geweldig. Wij zijn heel blij dat we vanuit Limburg de moeite hebben genomen om naar Frederique te gaan voor een fotosessie van onze kinderen. De resultaten zijn indrukwekkend. De kinderen zijn puur en natuurlijk gefotografeerd door Frederique. Door haar warme persoonlijkheid voelde de kinderen zich direct op hun gemak en dit zie je terug in resultaat. De foto's van de kinderen zijn super. We genieten dagelijks van de bijzondere foto's. Nogmaals bedankt.
Gerrion, Roermond


Dat ik mooie kinderen heb, dat wist ik al. Maar zo mooi, allebei, daar moest ik even voor gaan zitten! Ik was zeer ontroerd toen ik de foto's mocht bekijken. 1 fotoshoot en 4 compleet verschillende foto's, ieder uniek en zo puur! Het doel van deze fotoshoot was een cadeau voor mijn ouders die 40 jaar getrouwd waren. Toen onverwacht bleek dat mijn vader ongeneeslijk ziek was, kreeg deze fotoserie een nog meer emotionele lading. Frederique, dat mijn vader op dit moment nog iedere dag kan genieten van onze prachtige kindjes, ben ik je zo dankbaar voor! Meer dan ik in woorden kan beschrijven...
Florentine van Geest, Sassenheim


Frederique maakt prachtige KUNST. Zoveel verschillende stijlen, zoveel verschillende gezichten en allemaal even bijzonder! Wij zijn Frederique erg dankbaar voor de mooie foto's van onze drie dochters. De tijd die ze heeft genomen voor de portretten, het geduld en de zorg om ook onze meervoudig gehandicapte dochter treffend te fotograferen waarderen wij enorm.
Marit, Amsterdam


“Frederique is er heel goed in geslaagd om onze kinderen te portretteren zoals ze daadwerkelijk zijn. De intensiteit van hun beider gezichten als ook hun verschillende karakters komen volledig tot hun recht in de foto’s. Het was haast onmogelijk om te besluiten welke van de foto’s we wilden vergroten maar we hebben een juiste keuze gemaakt. Met name ook de professionele begeleiding van Frederique in dat keuzeproces, alsook haar intensieve bemoeienis bij de drukproeven, de keuze voor de materialen en het inlijsten van de foto’s heeft bijgedragen aan een fantastisch resultaat.”
Familie de Vroe, Amsterdam


Bij een vriendin thuis zag ik hele mooie foto's van haar kinderen gemaakt door Frederique. Ik heb direct contact met Frederique gezocht om ook een fotosessie van mijn 2 kinderen te laten maken. Ik wilde heel graag een set waarbij de kinderen op identieke wijze zouden worden gefotografeerd en hun gelijkenis tot uiting zou komen. Dit is meer dan gelukt. De foto's zijn prachtig! Elke dag wordt ik blij als ik er naar kijk.
Linda Kitz, Amsterdam


Stil waren we er alledrie even van: Prachtig!! Echt werkelijk op alle foto's is het helemaal onze dochter, heel bijzonder dat je dat zo vast hebt kunnen leggen. De fotoserie behoort nu al tot een van onze waardevolste bezitten. Heel erg bedankt Frederique!
Tineke Vos, Kampen


Ook ik wil je hierbij graag nog bedanken voor de mooie en vooral treffende foto’s die je van onze dochter hebt genomen. Ik had op zich ook al een heel goed gevoel bij de fotoshoot. Ik vond het leuk om te zien hoe je op een heel spontane en ongedwongen manier onze dochtertje op haar gemak stelde en haar zo volkomen zichzelf liet zijn. In die zin hebben de foto’s me ook sterk ontroerd, niet enkel omdat ze heel mooi zijn, maar vooral omdat ze het mooie in onze dochter zo mooi naar voor laten komen. Ik besef dat dit veel ‘mooi’ in één zin is, maar ik vind geen andere manier om het te verwoorden.
Nogmaals bedankt. M. Maertens, Dendermonde, Belgie


Ik zit nu te huilen van ontroering.......ik wist eigenlijk niet dat ik zo'n mooi manneke had........ik bel je morgen als ik ben bijgekomen :-)
Pauline, Amersfoort


We vinden de foto's prachtig! Ook onze familie is heel enthousiast! Wat een hartelijke ontvangst hebben we gekregen! Ook onze kleine meid was dolenthousiast. Het deed ons plezier haar schaterlach tot beneden te horen tijdens de fotosessie. Je hebt Mya echt weten vast te leggen op beeld zoals ze is. Die mooie foto's zullen van ons huis nog meer onze thuis maken. Het was het reisje van Knokke naar Amsterdam meer dan waard en zeker voor herhaling vatbaar! We kijken al uit naar de cd-rom! Hartelijk dank voor alles.
Claire Vandamme, Knokke Belgie


Lieve Frederique, ik hou mijn reactie kort en bondig; Dit was misschien wel de beste uitgave die ik ooit heb gedaan! Veel dank!
Quirine Dalmann, Utrecht


Na lang zoeken hebben we eindelijk Frederique gevonden! Frederique is heel flexibel en gaat op een heel natuurlijke manier met kinderen om. Ze is werkelijk belangstellend en dat vertrouwen van onze dochters zie je terug in de foto’s . De meisjes staan er heel natuurlijk op. De selectie die Frederique heeft gemaakt van haar foto’s is heel gevarieerd, zowel qua stijl (allemaal even prachtig!) als de gezichtsuitdrukkingen die ze heeft weten te vangen. Dankjewel, Frederique!
Esther, Amsterdam


We hadden al verschillende keren foto’s laten maken van onze kinderen door fotografen, maar het resultaat was echter nooit zoals we wilden. Tot een vriendin me wees op de site van Frederique. Meteen heb ik een afspraak gemaakt na het zien van de foto’s op de site en we zijn nu voor het eerst helemaal blij met foto’s van onze 2 zoontjes! Ze heeft in verschillende stijlen gefotografeerd en het ziet er allemaal zo goed uit dat je niet kan kiezen! Frederique heeft alles in de strijd gegooid om een goed resultaat te krijgen. Bij binnenkomst voel je je meteen op je gemak en de kinderen ook, ze is zo hartelijk en lief en heel professioneel! Vanaf nu komen we elk jaar terug! Heel erg bedankt Frederique!
Familie Stegman, Amsterdam


Veel van onze belangrijkste momenten in ons leven heeft Frederique voor ons op z'n mooist vastgelegd zoals zij dat alleen kan! Eerst mijn zwangerschapsbuik reportage waaraan wij een prachtig geboorte kaartje overhielden en vele leuke reacties. Daarna ons droomhuwelijk waarvan ze alles zo mooi en sereen heeft gefotografeerd. En nu weer ons jongste dochtertje waarvan we nooit zulke mooie foto's hadden durven verwachten en we zeer waarschijnlijk ons hele huis mee volhangen en elke dag vrolijk van worden! Heel erg bedankt!
Jeannete Punt, Bergen


De rust en blijdschap die Frederique uitstraalt heeft meteen z'n weerslag op de kinderen wanneer ze aan de slag gaan. In het uiteindelijke resultaat een prachtig sereen beeld met doordringende blikken van onze dochters. Dank hiervoor!
Fam. Rhemrev, Amsterdam


......en het is weer zoooooooooo mooi, mijn man is er superblij mee, helemaal gelukt! Duizend keer dank!
Annelous, Almere Hout


Amélie vindt het leuk om gefotografeerd te worden. Dat wisten we al toen we Frederique vroegen om foto’s van haar te maken. Toch overtrof het resultaat alle verwachtingen: wat een mooie foto’s, van barok meisje tot schaterlachende boef en ernstige denkster! Frederique heeft Amelie op zoveel verschillende, bekende en onverwachte manieren neergezet, dat we er helemaal stil van werden en eigenlijk zijn we dat nog steeds.
Sabine, Amsterdam.


Altijd als er iemand bij ons binnenkomt vragen zij: "Wie heeft die prachtige foto's gemaakt?". Het zijn foto's met een ziel, die ons huis tot leven brengen. Frederique heeft onze kinderen ieder op zijn eigen natuurlijke manier afgebeeld. Precies die blik waar wij zelf zo graag naar kijken. Onze liefde voor de kinderen weet zij in de foto's over te brengen. Voor altijd vastgelegd!
Dany Felten, Laren


"Ik wilde altijd nog een portret laten schilderen van de kinderen. Sinds de foto's van Frederique bij ons in de woonkamer hangen, waarin zij het wezen van de kinderen zo mooi heeft vastgelegd, heb ik deze wens niet meer. De foto's maken me blij, elke keer als ik er langs loop."
Cathy Baas, Amsterdam

"Ik ben ontzettend gegrepen door de mooie foto's van mijn dochter. De verschillende gezichten en uitdrukkingen hebben mij stuk voor stuk enorm geraakt. Ik vind in Frederique de fotograaf waar ik lange tijd naar heb gezocht; een sympathieke fotografe met het talent om de echte klassieke en zeer sterke portretten te maken die niet vervelen."
Claudia de Groot, Uithoorn


De keus om een fotosessie van onze kinderen door Frederique te laten maken, was al gemaakt toen ze nog niet eens op de wereld waren! De portretten die Frederique heeft gemaakt van ons en onze gasten op onze bruiloft worden, 7 jaar na dato, nog steeds met veel gewauw en geoooh bekeken. En inmiddels hangen dus ook de portretten van onze kinderen aan de muur die met evenveel trots worden laten zien. Nogmaals dank Frederique!
Robine van der Zwaard, Hoofddorp


Treffende expressievolle natuurlijke fotografie, dit is Anouk zoals ze is, op haar mooist. Veel dank!
Desiree van den Berg, Amsterdam


Voor de 50ste verjaardag van mijn man, wilde ik hem een grote foto geven van alle 5 (!) zijn kinderen. Best ingewikkeld om op een foto 5 kinderen leuk te laten kijken. Frederique had erg veel geduld en heeft hele mooie plaatjes geschoten. Aangezien de grote foto niet mee kon naar het buitenland (waar hij jarig was), kreeg ik 2 kleinere passe partouts mee om "alvast" te geven. Superleuk!!
Iris Jansen, Amsterdam


We hebben over verschillende jaren alle 3 onze kinderen laten fotograferen door Frederique en bij alle drie dachten we dat het niet mooier en beter kon en toch bleef Frederique ons verbazen. Haar intense zwart-wit portretten die we levensgroot hebben laten afdrukken en hebben laten inlijsten steken naar onze smaak met vlag en wimpel boven alle andere kinderfotografie uit. Het is het mooiste erfstuk dat ik straks aan mijn kinderen achterlaat.
Marie-Jose, Blaricum

Het gaat zo snel dat groter groeien, zo vreselijk vlug! Maar met de mooie foto’s van Frederique staat de tijd heel eventjes stil. Wij waren gegrepen door de intense en natuurlijke manier van fotografie. De foto’s van mijn zoon zijn een dierbaar bezit en als mijn oog erop valt word ik keer op keer geroerd en verwonderd.
Klaartje, Amsterdam

Frederique heeft een rustige persoonlijkheid waardoor mijn kinderen en ik ons meteen op ons gemak voelden. Dat is fijn bij een fotoshoot. Zij kan enorm goed met kinderen werken omdat ze inspeelt op hun eigen belevingswereld. Ik zag dat daardoor de echte karakters van de kinderen zichtbaar werden. Het wordt allemaal niet te geposeerd. Frederique is ook zeer assertief. Ze zal doorgaan totdat ze echt het perfecte plaatje heeft. Uiteindelijk vind ik dat ze zeer veel talent heeft voor stijlvolle composities waardoor je dan ook prachtig werk van haar ontvangt. Ik was totaal ontroerd.
Mascha Koster, Amsterdam