Giftcard referenties | Terug

Ik had bedacht om mijn ouders voor hun 45-jarig huwelijk  2 mooie grote portretten door Frederique Vlamings van mijn kindjes te geven. Natuurlijk had ik dit plan weer veel te kort van te voren bedacht. Frederique loste dit probleem voor ons op door een prachtige cadeau-kaart  te maken waarop een persoonlijke boodschap stond en de aanwijzing om 7 dagen later op een persoonlijk URL te kijken. Mijn ouders hebben een week lang in spanning uitgekeken en vonden het uiteindelijk 1 groot feest om alle foto's online te bekijken. Ze konden zo ook zelf de 2 allermooiste uitkiezen! Ideaal om zo een cadeau te geven, heel veel dank Frederique.
Emilie ter Burg, Zeeland.


Mijn vriendin gaf een groot feest voor haar 30e verjaardag en wij wilde met een groep vriendinnen graag een gezamenlijk cadeau geven. Iets blijvends. Bij Frederique hebben we een prachtige gift-voucher voor een fotosessie voor haar en haar dochter laten maken. Een maand later stonden de foto's online en heeft ze ons allemaal laten meegenieten van het top-resultaat! Het was echt het meest geslaagde cadeau ooit gegeven! Onwijs veel dank!
Carolien Verlinden, Amsterdam


Iemand wees me op de prachtige fotografie van Frederique. Geen idee hoe dit als verrassing of cadeau te verpakken voor mijn vrouw. Cadeaubon boodt uitkomst. Prachtige kaart om te geven (in dit geval aan mijn vrouw) en ze was er ontzettend blij hiermee. Handig ook dat hij zo lang geldig is en ze nu zelf kan plannen wanneer ze met de kinderen wil gaan.
Groet, Casper de Groot, Utrecht.

    Voorbeeld Giftcard

Uw gepersonaliseerde Giftcard wordt afgedrukt op hoogwaardig 250 grams Fine Art papier van Hahnemuhle waardoor de Giftcard een zeer luxe uitstraling heeft. Op de Giftcard staat een URL vermeld met uw persoonlijke boodschap:

www.frederiquevlamings.nl/from[yourname] 
Formaat: 21cm x 14,5cm