Frederique Vlamings Fotografie
Fotografe
Frederique's passie voor fotografie ontstond tijdens een van haar reizen door Afrika. In 2003 startte zij met haar 4-jarige opleiding aan de Amsterdamse Fotoacademie en al snel werd portretfotografie haar specialiteit. Sinds die tijd werkt zij als free lance fotografe voor particulieren en bedrijven zoals KLM maar ook verschillende magazines behoren tot haar vaste opdrachtgevers. Haar vrij werk, waaronder de Afrika-series, werd verkocht op fotoveilingen en tentoongesteld tijdens verschillende exposities in Amsterdam.

Nadat zij zelf moeder werd ontstond bij Frederique een fascinatie voor het fotograferen van kinderen. Echter wel op haar eigen onderscheidende manier en binnen de stijl waarvan zij destijds op de fotoacademie de basis legde. Frederique houdt van de onbevangenheid van kinderen en ze is in staat ze op een natuurlijke, serene soms ook klassieke wijze neer te zetten maar altijd met een zekere diepte.

''Frederique is een talentvolle fotografe en een absolute perfectioniste. Zij maakt van een portret van een kind een tijdloos stukje kunst''. Nicolette Plesman.

Voor algemene fotografiewerk: www.frederiquevlamings.com

 Follow Frederique on Facebook